Δωμάτια Πήλιο Μικρό Διαμονή Πήλιο Διακοπές Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μικρό

English Language

Το Πήλιο είναι από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας και από τους πιο αγαπημένους προορισμούς διακοπών, αφού μπορείτε να απολαύσετε μαγευτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, πλούσια φυσική ομορφιά και καταπράσινα βουνά με δροσερές πηγές και πλούσια βλάστηση όλο το χρόνο. Το Πήλιο είναι ευλογημένο με πλούσια βλάστηση και ομορφιά στην οποία εναρμονίζεται η παραδοσιακή αρχιτεκτονική , δημιουργώντας μαγευτικές εικόνες γαλήνης και γραφικότητας.

Mikro Pelion Greece Rooms Accommodation Pelion Mikro Pilio Apartments

Σε όλη την επικράτεια του Πηλίου θα ανακαλύψετε προορισμούς και μέρη ιδανικά για διακοπές ηρεμίας και απόλαυσης. Ένας τέτοιος προορισμός είναι και το Μικρό, ένας μικρός αλλά πανέμορφος οικισμός χτισμένος στο νοτιοανατολικό Πήλιο.

Το Μικρό είναι ένας γραφικός οικισμός, χτισμένος σχεδόν πάνω στην παραλία, μέσα σε ένα φυσικό όρμο με χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά, είναι ιδανικός προορισμός ιδανικός για γαλήνιες διακοπές δίπλα στη θάλασσα και τη φύση.

Το Μικρό αποτελεί  ιδανική βάση διαμονής για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και έχει εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα και χωριά του Πηλίου, όπως η Τσαγκαράδα, ο Πλατανιάς και πολλά άλλα. Το Πήλιο είναι άλλωστε γεμάτο με ομορφιές και κρυμένα μυστικά για να απολαύσετε τις διακοπές σας εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας τα.

Για τη διαμονή σας στο Πήλιο το Ammos Mikro Beach είναι η ιδανική πρόταση για να απολαύσετε ευχάριστη και άνετη διαμονή σε όμορφους χώρους σε δωμάτια και διαμερίσματα με σύγχρονες ανέσεις.

Στο Ammos Mikro Beach θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ζεστή φιλοξενία και περιποίηση για αξέχαστες διακοπές.

Το Πήλιο αποτελεί ιδανικό προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο. Θα συναντήσετε πανέμορφα μέρη για να επισκευθείτε, πολλές προτάσεις για ευχάριστες δραστηριότητες να συμμετάσχετε και  φυσική ομορφιά για να γαληνέψετε και να χαλαρώσετε. Το Πήλιο είναι άριστα οργανωμένο τουριστικά και παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες που εγγυώνται αξέχαστες στιγμές διακοπών και απόλαυσης.
Αρχική Σελίδα | Δωμάτια και Διαμερισματα | Cafe Bar | Επικοινωνία


AMMOS MIKRO BEACH
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Cafe Bar

Παραλία Μικρό – Πήλιο
Τηλ: ( + 30 ) 6977 412298

MH.T.E.: 0726K123K02905-1Around Greece

© 2005- GAP Web Agency -
AroundGreece.com - AroundPelion.com